Kandidaten

Werving en selectie van traders

” I worked with Sandra in the last months and I can’t be more happy to have met her. She helped me a lot, reviewing my CV and introducing me to many companies. She is very perseverant and finally I got a great job though her. I totally recommend her recruitment services”.
– Sergio Hernandez, Solea International, Belgium –

“Door de passie van Sandra voor haar vak, haar doorzettingsvermogen, haar kennis van zaken en haar behulpzaamheid is zij verreweg de beste recruiter die ik heb leren kennen. Laten we wel wezen, welke recruiter rijdt er in deze tijd nog stad en land af om zijn of haar sollicitanten te ontmoeten?”
– George Christogiannis, Pentrade Duty Free, The Netherlands –

Trading Recruitment werft en selecteert handelaren in opdracht van handelshuizen in Nederland en België.

Ik zoek hiervoor mensen die échte passie hebben voor de internationale handel. Zit de handel in je DNA en wil je niks anders meer dan wereldwijd goederen kopen en verkopen? Reizen, interessante mensen ontmoeten en deals sluiten? Bekijk dan eens samen met mij wat voor jou de mogelijkheden zijn om je tradingcarrière een nieuwe impuls te geven. Ik heb mogelijkheden voor junior traders, medior en senior traders.

Ik heb een netwerk met opdrachtgevers in vlees/Vis, AGF, soft commodities (zoals granen, nuts/seeds/spices, koffie/cacao en ingrediënten), parallelhandel, frozen food, dairy, chemicals en non-food. Buiten mijn werkgebied vallen binnenlandse handel, retail, finance, account management en supply chain management.

Dienstverlening

Wat gebeurt er als je je cv hebt gemaild naar Trading Recruitment?

  • Ik zal je eerst cv grondig checken om te bepalen of je in aanmerking komt voor bemiddeling. Je krijgt altijd snel antwoord, ook als je cv niet in aanmerking komt.
  • Vervolgens komt er een eerste gesprek, vaak face to face. We nemen je cv uitgebreid door, zodat ik je beter kan leren kennen. Uiteraard komen je wensen uitgebreid ter sprake met daarbij randvoorwaarden zoals reistijd en salaris.
  • Meestal volgt er een tweede gesprek waarin we expliciet de mogelijkheden bespreken. Met andere woorden: welke handelshuizen in het netwerk van Trading Recruitment zijn geschikt om je cv aan te presenteren? Ik ben altijd aan het werven voor actuele vacatures, maar het gebeurt ook regelmatig dat ik een CV presenteer bij een van mijn relaties waarvan ik weet dat ze geïnteresseerd zullen zijn, zonder dat er sprake is van een vacature.
  • Vervolgens ga ik voor je aan de slag. Natuurlijk houd ik je daarbij een-op-een op de hoogte van de reacties van de bedrijven op je CV.

Trading Recruitment zal nooit zonder je expliciete toestemming je cv voorleggen bij een bedrijf. Samen vinden we een nieuwe uitdagende baan voor je!

Vacatures

Op de pagina Vacatures en rechts van deze pagina vind je de vacatures waarvoor Trading Recruitment momenteel aan het werven is. Zit er geen passende vacature voor je bij, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe uitdaging in de trading? Bel mij dan op 0638543367! Ik kijk ernaar uit om met je kennis te maken!

Contact

Meer weten over de mogelijkheden die Trading Recruitment biedt aan traders? Neem dan gerust contact op via info@tradingrecruitment.nl, het contactformulier of bel 06 3854 3367.