Over mij

Sandra de Lepper

Ik ben geboren en getogen in Zeeland, maar besloot in 1996 de uitdaging van een nieuwe baan aan te gaan in het verre Groningen. Inmiddels woon ik al 25 jaar in de stad en het Groningse leven bevalt mij nog steeds prima.

Internationale handel

Gedurende mijn loopbaan heb ik veel ervaring opgedaan met internationale handel. Zo heb ik 10 jaar de afdeling Business Development van de Holland Trading Group in Delfzijl geleid. Het was mijn taak om door middel van acquisitie moeilijk toegankelijke internationale markten te ontwikkelen en samen met de traders handelskansen direct te verzilveren. Om deze nieuwe handelsrelaties te bestendigen, organiseerde mijn afdeling vervolgens een zakenreis waarbij de trader in een paar dagen de interessantste bedrijven kon ontmoeten. Een succesvolle formule voor de Holland Trading Group.

Talent herkennen

Een belangrijke taak voor mij gedurende deze 10 jaar was het scouten van trading talenten onder de stagiairs en afstudeerders op mijn afdeling. Ik keek goed naar de persoon om te bepalen of die wellicht de handel in zijn of haar bloed had en het dus in zich had om trader te worden. Ik heb op deze manier heel wat trading talenten aangeleverd aan de commercie. Trading Recruitment is voortgekomen uit deze ervaring.

Menselijke maat

Het is voor mij belangrijk om vooral de menselijke maat centraal te stellen in het wervings- en selectieproces. Ik behandel kandidaten zoals ik zelf behandeld zou willen worden: met veel aandacht voor de persoon achter de kandidaat. Kandidaten krijgen bij Trading Recruitment helemaal de ruimte om zich voor te stellen. Los van het feit dat dat voor iedereen gewoon prettiger is, verhoogt het ook de kwaliteit van de dienstverlening naar de opdrachtgevers: zij krijgen een zuivere match voorgelegd.

Mijn andere interesses

Als ik niet voor Trading Recruitment in de weer ben, breng ik regelmatig een bezoek aan de bioscoop en ga ik graag weekendjes weg. Met mijn lidmaatschap van de plaatselijke Sterrenwacht geef ik gestalte aan mijn interesse in astronomie.