Vacature Trader Seafood – Junior en Senior

Een aantal Nederlandse handelshuizen actief in Seafood hebben bij Trading Recruitment aangegeven dat ze een vacature hebben voor een trader Seafood. Wij willen daarom in contact komen met zowel Junior Traders als Senior Traders met ervaring in de internationale handel in Seafood.

De functie

De Trader maakt zelfstandig in- en verkoopbeslissingen en voert die uit, hierbij geassisteerd door logistieke medewerkers. Bij de Junior Traders ligt naast het sluiten van deals sterk de nadruk op het verkennen en ontwikkelen van nieuwe geografische markten. Bij Senior Traders is het handelsnetwerk al aanwezig en is het zaak de goede relaties met klanten en leveranciers te behouden en te verdiepen. Je in- en verkooprelaties zijn internationaal en worden benaderd via telefoon en e-mail. Om de handelsrelatie te optimaliseren heb je op regelmatige basis face to face gesprekken met hem/haar op beurzen en tijdens bezoeken aan het bedrijf.

Profiel

  • Je hebt aantoonbaar een HBO/WO werk- en denkniveau en op z’n minst een jaar ervaring als zelfstandige trader Seafood, wat wil zeggen dat je zelfstandig in- en verkoopbeslissingen hebt genomen en uitgevoerd.
  • Wat betreft talen is een vlotte beheersing van geschreven en gesproken Nederlands en Engels een must, daarnaast is kennis van een extra vreemde taal (bij voorkeur Duits/Frans/Spaans) een pre.
  • Je hebt een stevige maar ook collegiaal ingestelde persoonlijkheid, bent eager om deals te sluiten en bent daarom bereid om regelmatig naar het buitenland te reizen.
  • Je bent hands on en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Reageren?

Voel je je aangesproken door deze vacature? Stuur dan je cv naar info@tradingrecruitment.nl of via het contactformulier. Of bel naar 06 3854 3367, als je eerst wat meer informatie wilt. Ik hoor graag van je!