Vacature Trader Soft Commodities

Een handelshuis dat actief is in de internationale handel van meerdere soorten soft commodities en gevestigd is in de Randstad heeft momenteel een vacature voor een Trader Soft Commodities. Ze zijn op zoek naar versterking en dat mag in de vorm van een junior, medior of senior trader. Ze staan open voor goede kandidaten, mits die maar een sterke handelsmentaliteit en een soft commodities achtergrond hebben.

De functie

De Trader maakt zelfstandig in- en verkoopbeslissingen en voert die uit, hierbij geassisteerd door logistieke medewerkers. Bij de Junior Traders ligt naast het sluiten van deals sterk de nadruk op het verkennen en ontwikkelen van nieuwe geografische markten. Bij Senior Traders is het handelsnetwerk al aanwezig en is het zaak de goede relaties met klanten en leveranciers te behouden en te verdiepen. Je in- en verkooprelaties zijn internationaal en worden benaderd via telefoon en e-mail. Om de handelsrelatie te optimaliseren heb je op regelmatige basis face to face gesprekken met hem/haar op beurzen en tijdens bezoeken aan het bedrijf.

Profiel

  • Het is belangrijk dat je ervaring hebt in het zelfstandig handelen in soft commodities, welke dan ook. Trainee niveau is daarom niet gewenst.
  • In het geval van een senior niveau is kennis van financiele instrumenten gewenst.
  • Wat talenkennis betreft is een vlekkeloos gebruik van Nederlands en Engels een must en kennis van een derde vreemde taal een pre.
  • Je hebt minimaal een HBO/WO werk- en denkniveau.
  • Je bent bereid regelmatig naar het buitenland te reizen om klanten/leveranciers te ontmoeten.

Reageren?

Voel je je aangesproken door deze vacature? Stuur dan je cv naar info@tradingrecruitment.nl of via het contactformulier. Of bel naar 06 3854 3367, als je eerst wat meer informatie wilt. Ik hoor graag van je!